Veilig Vakwerk

Doe jij het al veilig?

Simpel en snel aan de arbowetgeving en VCA-eisen voldoen

Simpel en snel aan de arbowetgeving en VCA-eisen voldoen

Doordat alle data van de uitgestuurde toolboxen en werkplekinspecties digitaal bewaard blijft, voldoe je als bedrijf gemakkelijk en snel aan de geldende arbowetgeving en VCA-eisen.

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld

Met Veilig Vakwerk is papieren administratie voorgoed verleden tijd. Fysieke overdrachtsmomenten zijn niet langer noodzakelijk, omdat medewerkers de juiste informatie rechtstreeks op hun mobiele telefoon ontvangen waarna ze direct aan de slag kunnen.

Werkplekinspecties en toolboxen altijd up-to-date

Werkplekinspecties en toolboxen altijd up-to-date

Het werkplekinspectieformulier is direct beschikbaar op de mobiele telefoon en kan onderbouwd worden met tekst en foto's. Digitale toolboxen worden door Veilig Vakwerk aangevuld en geüpdatet, waardoor je altijd aan de meest recente veiligheidsvoorschriften voldoet.

Registreer onveilige situaties snel en efficiënt

Registreer onveilige situaties snel en efficiënt

Onveilige situaties zijn snel opgelost. Medewerkers kunnen onveilige situaties melden door een foto en omschrijving van de melding te uploaden in de Veilig Vakwerk app, waarna een melding verschijnt in de Veilig Vakwerk webportal.

Interview De Wilde Infra

KAM-manager Esther Bezemer en directeur Auke de Leeuw over werken met de Veilig Vakwerk-app: ‘Het maakt het zoveel makkelijker om met de jongens over veiligheid te praten.’

Zij gingen je voor, trots op onze Veilig Vakwerk bedrijven

Vraag nu gratis een live demo aan

Wil jij ook tijd en geld besparen met Veilig Vakwerk? Ontdek het gebruiksgemak en alle features zelf in een persoonlijke en vrijblijvende demo van onze support engineer.