Veilig Vakwerk

Toolboxen en werkplekinspecties altijd up-to-date!

Veilig Vakwerk is een online dienst voor het uitsturen en monitoren van toolboxen en werkplekinspecties. De dienst, bestaande uit een webportal en een mobiele app, maakt gebruik van interactieve multimedia informatie, zoals afbeeldingen en video’s.

Bespaar tijd en dus ook geld

Het bijhouden van een papieren administratie binnen een organisatie kan veel tijd kosten. Veilig Vakwerk vereenvoudigt de huidige arbeidsintensieve processen, die gebaseerd zijn op papieren uitgifte van formulieren. Fysieke overdrachtsmomenten zijn niet meer noodzakelijk, medewerkers ontvangen de juiste informatie op hun mobiele telefoon en kunnen direct aan de slag.

Digitaal is toegankelijk, simpel en snel!

De informatie is altijd en overal beschikbaar en wordt eenvoudig digitaal uitgestuurd naar medewerkers of specifieke groepen van medewerkers. Veilig Vakwerk maakt het uitsturen van de juiste toolboxen en werkplekinspecties binnen een organisatie zeer eenvoudig; met minder inspanningen naar een optimaal veiligheidsniveau.

Voor organisaties die slim werken aan veiligheid

Veilig Vakwerk is geschikt voor alle organisaties die gebruik maken van toolboxen en werkplekinspecties voor het borgen en verbeteren van de bewustwording van veiligheid. Bovendien helpt Veilig Vakwerk bedrijven om eenvoudiger en beter te voldoen aan de geldende arbowetgeving en VCA-eisen.

Uit passie voor Veilig Vakwerk

Veilig Vakwerk is de nieuwe oplossing om de veiligheid op het bedrijf en op de werkplek te bevorderen. Initiatiefnemers zijn Cumela, Stigas, bedrijven uit deze sector en ontwikkelaar FiftyTwoDegreesNorth. Toolboxen en werkplekinspecties worden met Veilig Vakwerk digitaal. Omslachtig werken en stapels papier behoren met Veilig Vakwerk tot de verleden tijd.

Zij gingen je voor, trots op onze Veilig Vakwerk bedrijven

Start met Veilig Vakwerk

Download de app gratis en log in met je account. Als je deze nog niet hebt, vraag hem dan aan.

of start met aanvragen
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw email adres in