Veilig Vakwerk

Alleen de abonneehouder en KAM-coördinator hebben toegang tot de portal.

Je kunt inloggen in de portal door bij de gebruikersnaam je e-mailadres in te vullen en het gekozen wachtwoord op te geven.

Voordat je aan de slag kunt met het versturen van toolboxen en werkplekinspecties, moeten medewerkers en projecten/werkgebieden in de Veilig Vakwerk portal zijn opgevoerd. Dit kan middels het uploaden van lijsten (CSV-bestand) en/of middels handmatige invoer.

De Veilig Vakwerk app kan door medewerkers gratis via de Veilig Vakwerk website gedownload worden of direct uit de Play Store of App Store. Wanneer je een medewerker uitnodigt voor de app kan hij of zij op een link klikken en inloggen met zijn of haar e-mailadres en wachtwoord.

Voordat je aan de slag kunt met het versturen van toolboxen en werkplekinspecties moet je medewerkers en projecten/werkgebieden toevoegen. Deze data kun je importeren of handmatig toevoegen in het medewerkers- of projecten/werkgebiedenoverzicht.

Medewerkers kunnen op twee manieren toegevoegd worden, namelijk: 1. Handmatig toevoegen: dit kun je doen door op het plusje te klikken in het medewerkersoverzicht. Vul de gegevens in en klik op toevoegen. 2. Importeren: dit kun je doen door op het plusje te klikken in het medewerkersoverzicht en op het tabblad importeren te klikken. Hier kun je een CSV-bestand uploaden. Het CSV-bestand moet de volgende standaardvelden (informatie) bevatten: Nummer, Voornaam, Tussenvoegsel, Achternaam, Email en (optioneel) Telefoonnummer.

Ja dit kan. Naast het Veilig Vakwerk abonnement kan er gebruik gemaakt worden van de optie “Sneldelen”. Met deze functie is het mogelijk om tijdelijk personeel middels weblink van relevante veiligheidsinformatie te voorzien. Meer informatie over Sneldelen vind je bovenin het menu.

Medewerkers die zijn opgevoerd in de portal dienen uitgenodigd te worden om de Veilig Vakwerk app te kunnen gebruiken. Dit doe je door in de portal via de acties optie een uitnodiging te versturen. Na het uitnodigen krijgt de medewerker de status ‘Actief’ en ontvangt een e-mail met zijn of haar inloggegevens. De abonneehouder staat altijd op actief en kan volgens dezelfde manier inloggegevens toegestuurd krijgen.

KAM-coördinators/abonnementhouders dienen uitgenodigd te worden om de Veilig Vakwerk app te kunnen gebruiken. Dit doe je door in het medewerkersoverzicht van de portal via de acties optie een uitnodiging te versturen. Hierna ontvang je een e-mail met inloggegevens.

Dit is helaas niet mogelijk. Alle resultaten van de medewerkers worden gekoppeld aan een account. Voor alle accounts is een e-mailadres verplicht, onder andere omdat zij hierop hun inloggegevens ontvangen.

Projecten/werkgebieden kunnen op twee manieren toegevoegd worden, namelijk 1. Handmatig toevoegen: dit kun je doen door op het plusje te klikken in het projecten/werkgebiedenoverzicht. Vul de gegevens in en klik op toevoegen. 2. Importeren: dit kun je doen door op het plusje te klikken in het projecten/werkgebiedenoverzicht en op het tabblad importeren te klikken. Hier kun je een CSV-bestand uploaden. Het CSV-bestand moet de volgende standaardvelden (informatie) bevatten: Nummer, Naam en Klant.

Wanneer medewerkers zijn toegevoegd moeten deze eerst geactiveerd worden. Gewenste toolbox en/of werkplekinspectie kunnen naar actieve gebruikers en/of groepen uitgestuurd worden.

Je kunt uitloggen in de portal door in het menu op ‘Uitloggen’ te klikken.

Via het inlogscherm kan een nieuw wachtwoord ingesteld worden. Je ontvangt een e-mailbericht waarmee het nieuwe wachtwoord ingesteld kan worden. Na het instellen van het nieuwe wachtwoord kun je inloggen door onder gebruikersnaam je e-mailadres in te vullen en onder wachtwoord het nieuwe wachtwoord.

Een medewerker kan opnieuw toegang tot de app ontvangen, door bij de acties optie in de portal op ‘Opnieuw uitnodigen voor de app’ te klikken. De medewerker ontvangt een e-mailbericht, volgt de omschreven stappen en kan weer in de app inloggen.

Staat je vraag er niet bij? We helpen je graag verder.

Contact opnemen

Start met Veilig Vakwerk

Download de app gratis en log in met je account. Als je deze nog niet hebt, vraag hem dan aan.

of start met aanvragen
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw email adres in